Nieuwe werken 2012: OVERZICHTS-EXPOSITIE in Artotheek HeerhugowaardDico Noordermeer

De afgelopen maanden heeft de Artotheek een groot aantal kunstenaars bezocht en een nieuwe selectie kunstwerken in de uitleen en koopcollectie opgenomen. Van zaterdag 10 november tot en met 20 december worden de nieuwe kunstwerken geëxposeerd.

Dag van de Kunstuitleen                                                                                                                        

Om iedereen, abonnee of niet, de gelegenheid te geven kennis te maken met de nieuwe selectie worden deze nieuwe werken in de expositieruimte van de Artotheek tentoongesteld. De expositie start op De Dag van de Kunstuitleen, zaterdag 10 november 2012 van 10.00 tot 16.00 uur en loopt, tijdens de reguliere uitleendagen, tot en met 20 december 2012. Gedurende deze periode kunnen werken gereserveerd of eventueel worden gekocht.

Actie!

Wordt u abonnee op de dag van de kunstuitleen dan ontvangt u een welkomstcadeau!

40 schitterende kunstwerken in diverse technieken

De nieuwe werken vertegenwoordigen een breed scala aan technieken en zijn van de hand van de volgende kunstenaars: Patrick Bergsma, Nel Steltenpool, Dico Noordermeer, Fabian-Art, Elly van Os, Janneke Kleppe, Jos Strooper, Yvonne Esser-Bakker, J. Dusautel, Gerke Rienks, Antoniy Sofev en Frea May. Vanaf 21 december 2012 worden de nieuwe kunstwerken in de uitleencollectie opgenomen en kunnen gereserveerde of gekochte werken worden opgehaald.

Collectie met een grote diversiteit

De grote collectie kunstwerken van Artotheek Heerhugowaard bestaat niet alleen uit schilderijen, maar ook uit bronzen beelden, sieraden, keramiek, zeefdrukken, litho’s etc. Deze collectie wisselt voortdurend. Nieuwe werken worden het hele jaar door aangekocht en ieder half jaar worden de kunstwerken geruild door de leden. Hierdoor blijft de collectie elke keer weer verrassend! 

U bent van harte welkom in Artotheek Heerhugowaard, Parelhof 1b in Heerhugowaard (in het gemeentehuis).

Patrick Bergsma