Jeugdexpositie 'PORTRETTEN' gemaakt door de leerlingen van groep 4, 5 en 6 van de scholen De Vlindertuin en De Kleine en Grote Beer Vlindertuin

Van 14 tot en met 22 maart worden de portretten van de leerlingen geëxposeerd in de Kunstkerk.

De prijzen zijn door de burgemeester aan de winnaars uitgereikt!

Jeugdexpositie Kunstkerk s

Opzet

De leerlingen maken een zelfportret of een portret van opa, oma of een bekend persoon; het maakt niet uit welk portret. Met verf, kleurpotloden, knippen en plakken onststaat het kunstwerk.

Luuk 2 Luuk 4  zelfportret

Durf jij een kunstwerk te maken?
Je moet wel wat lef hebben. Zo’n groot vlak met niks erop. Waar begin je? Welke kleur? Maar je zult zien, als de eerste verf, het beginnende knipsel of wat dan ook erop staat, gaat het vanzelf.
Je eigen kunstwerk groeit onder je handen. Voor je het weet hangt jouw creatie in de Kunstkerk, Stationsweg 53 in Heerhugowaard.
Wat is de uitdaging?
De Kunstkerk daagt je uit een PORTRET te maken. Je mag daarvoor alles gebruiken. Verf, krijt, stiften, potloden, beplakken, spuitbus etc., wat je maar leuk vindt.
Je eerste expositie?
De expositie loopt van 11 tot en met 22 maart 2017. Daar wordt niet alleen jouw kunstwerk geëxposeerd, maar ook die van alle andere jongeren die meedoen. Vraag je familie en vrienden om jouw portret te bekijken in de Kunstkerk tijdens de expositie.
Ben jij de winnaar?
Natuurlijk is er ook een winnaar. Je kunt een mooie prijs winnen! Een vakjury bekijkt wie het mooiste, origineelste, beste portret heeft gemaakt.
Misschien komt jouw kunstwerk dan wel in de krant. In ieder geval komt het winnende kunstwerk op de website van de Kunstkerk.

DSC 0094 s    DSC 0063 s   DSC 0067 s

Iedereen is welkom om deze speciale expositie tijdens openingstijden te komen bekijken. U bent van harte welkom in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Voor openingstijden zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden