Prijsuitreiking:

De prijsuitreiking van de jeugdexpositie vindt zaterdag 25 januari om 14.00 uur plaats in de Artotheek. Je bent van harte welkom met je familie en vrienden.

 

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Wil je een TABLET winnen met je kunstwerk?

poster cc goed

Durf jij een kunstwerk te maken? En wil jij een TABLET winnen? Tablet foto

Je moet wel wat lef hebben. Zo’n groot vlak met niks erop. Waar begin je? Welke kleur? Maar je zal zien, als de eerste verf, het beginnende knipsel of wat dan ook erop staat, gaat het vanzelf. Je eigen kunstwerk groeit onder je handen. Voor je het weet hangt jouw creatie in de Artotheek, de kunstuitleen in het Gemeentehuis van Heerhugowaard.

Wat is de uitdaging?

De Artotheek daagt je uit een kunstwerk te maken. Je mag daarvoor alles gebruiken. Een stuk hout, een schilderijdoek, een stuk ijzer. Wat je maar leuk vindt en als het maar op te hangen is. Je mag het ook met van alles beschilderen of beplakken. Verf, krijt, spuitbus, gekleurd papier. Aan jou de keus. Het mag ergens op lijken of juist niets voorstellen. Afmetingen van het werk: niet groter dan  60 x 60 x 60 cm.

Je eerste expositie?

Je kunt je inschrijven tot 15 november. Als je kunstwerk af is, kun je het inleveren, in de Artotheek, op de eerste verdieping van het Gemeentehuis. Lever je kunstwerk in tussen 4 en 21 december tijdens de openingstijden van de Artotheek. De expositie loopt van 1 tot en met 31 januari 2014. Daar wordt niet alleen jouw kunstwerk geëxposeerd, maar ook die van alle andere jongeren die meedoen.

Ben jij de winnaar?

Natuurlijk is er ook een winnaar. Eind januari kijkt een vakjury wie het mooiste, origineelste, beste kunstwerk heeft gemaakt. Misschien komt  jouw kunstwerk dan wel in de krant. In ieder geval komt het winnende kunstwerk op de website van de Artotheek en uiteindelijk op een plek in het gemeentehuis te hangen. En je kunt een tablet winnen!

Vragen?

Wil je nog meer weten? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of vraag ernaar bij je leraar.

We kijken uit naar jouw kunstwerk.

 
Openingstijden Artotheek :

Woensdag:          13.00 – 16.00 uur
Vrijdag:               13.00 – 16.00 uur
Zaterdag:            10.00 – 16.00 uur

Spelregels:

  • Afmeting kunstwerk:  niet groter dan 60 x 60 x 60 cm
  • Moet op te hangen zijn (haakje, koordje…)
  • Inschrijving inleveren voor 15 november 2013: mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij je naam, adres, e-mailadres en je leeftijd.
  • Kunstwerk (met naam en adres) inleveren tussen 4 en 21 december
  • Expositie van 1 januari t/m 31 januari 2014
  • Uitslag winnaar eind januari 2014

Stichting Artotheek Heerhugowaard, Parelhof 1b in Heerhugowaard (in het gemeentehuis).