De prijswinnaars zijn bekend!

Nikki bij wethouder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerste prijs: Nikki Winter

Tweede prijs: Joël Blankendaal en Jeremy Hoenderbos

Derde prijs: Michael Röben

Drie eervolle vermeldingen:

- Roel de Jonge

- Sterre Tromp

- Kiek Mostert

Allemaal van harte gefeliciteerd!

 

{gallery}Expo1218{/gallery}

 

poster_cc_website

Durf jij een kunstwerk te maken? En een iPod touch winnen?

Je moet wel wat lef hebben.  Zo’n groot vlak met niks erop. Waar begin ik? Welke kleur? Maar je zal zien, als de eerste verf, knipsel of wat dan ook erop staat, gaat het vanzelf. Je eigen kunstwerk groeit onder je handen. Voor dat je het weet hangt jouw kunstwerk in de Artotheek, de kunstuitleen in het Gemeentehuis.

Wat is de uitdaging?

De Artotheek daagt je uit een schilderij te maken. Je mag daarvoor alles gebruiken. Een stuk hout, een schilderijdoek, een stuk ijzer . Wat je maar leuk vind en als het maar op te hangen is. Je mag het ook met alles beschilderen of beplakken. Verf, krijt, spuitbus, gekleurd papier. Wat je maar wilt. Het mag iets voorstellen of nergens op lijken. Afmetingen van het werk: niet groter dan  60 x 60 cm.

Je eerste expositie?

Als je kunstwerk af is, kan je het inleveren. Bij de Artotheek, op de eerste verdieping van het Gemeentehuis. Je kunt het werk inleveren tussen 5 en 21 december tijdens de openingstijden van de Artotheek . De expositie loopt van 1 tot en met 31 januari 2012. Daar hangt niet alleen jouw kunstwerk, maar ook die van alle andere jongeren die meedoen.

Ben jij de winnaar?

Natuurlijk is er ook een winnaar. Eind januari kijkt een vakjury wie het mooiste kunstwerk heeft gemaakt. Misschien komt  jouw kunstwerk wel in de krant. In ieder geval op de website van de Artotheek en uiteindelijk komt het op een vaste plek in het gemeentehuis te staan. En je kunt een iPod touch winnen! Dat geeft misschien een hoop inspiratie voor  je volgende kunstwerken.

Vragen?

Wil je nog wat meer weten? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn benieuwd naar je kunstwerk.
 
Openingstijden Artotheek :

Woensdag:          13.00 – 16.00 uur
Vrijdag:               13.00 – 16.00 uur
Zaterdag:            10.00 – 16.00 uur

Spelregels:

  • Afmeting kunstwerk:  niet groter dan 60 x 60 cm
  • Moet op te hangen zijn (haakje, koordje…)
  • Inschrijving inleveren voor 15 november 2011: mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij je naam, adres, e-mailadres en je leeftijd.
  • Kunstwerk (met naam en adres) inleveren uiterlijk woensdag 21 december
  • Expositie van 1 januari t/m 31 januari 2012
  • Uitslag winnaar eind januari 2012

Stichting Artotheek Heerhugowaard, Parelhof 1b in Heerhugowaard (in het gemeentehuis).