Kunstkerk viert kunst in december

Van woensdag 6 t/m zaterdag 30 december wordt het een feestelijke decembermaand in de Kunstkerk aan de Stationsweg in Heerhugowaard.

Unieke cadeaus in de letterlijke zin van het woord.
Sieraden, tassen, hoeden, kleine schilderijtjes, mozaieken en zelfs bijzondere gebruiksvoorwerpen.
Dit is het moment om eens binnen te lopen aan de Stationsweg 53 in Heerhugowaard.

Expositie
Er is een expositie van sieraden van Antoinette Teigeler, bijzondere tassen van Voi-Design en hoedjes van Bea Blijham. Voor de tassen geldt de hele maand december een korting van 10 %.
De tassen zijn van fijn rundleer, schapenleer of geitenleer. Prachtig afgewerkt met ritsvakken, sleutelkoordje en telefoonvakje. In de schouderbanden zit een magneetje die voorkomt dat de banden van je schouder glijden.

VoiDecember 2017 Antoinette Teigeler halssieraad 3    December 2017 Hoeden Bea Blijham 110421 1
Bea Blijham is bij gerenommeerde hoedenmakers in de leer geweest. Zij gebruikt voor haar dames en heren hoeden materialen als vilt, crenol, sisal, tweed of zijdeleer, bont en suède.

Koopavond 6 december
Woensdag 6 december is een speciale middag en avond. De Kunstkerk is ‘s middags open van 13 tot 16 uur en ‘s avonds van 19 tot 21 uur. Op deze woensdag geldt bovendien een korting van 10% op de hele collectie van de kunstcadeauwinkel (niet op de schilderijen). Klanten die in de maand december iets kopen in de Kunstkerk krijgen een ring cadeau. De ringen zijn speciaal hiervoor gemaakt. Het zijn allemaal unica, geen ring is hetzelfde. Een cadeau uit de Kunstcadeauwinkel is niet zomaar een cadeau, het is een herinnering.

Nieuwe werken in collectie van de Kunstkerk
In december zullen ook een aantal van de nieuwe kunstwerken geëxposeerd worden. Kom ze bekijken tussen 6 december en 30 december.

689001

Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53. Kijk voor de openingstijden, exposities en workshops op www.kunstkerkheerhugowaard.nl.