Expositie 't Atelier (De Vonder): 30 september tot en met 29 oktober 2011!   

 Logo_de_Vonder

Op vrijdagmiddag 30 september is de expositie geopend. De opening was zeer geslaagd.

Tijdens deze expositie worden schilderijen van verschillende kunstenaars geexposeerd, waaronder Jozef Rutgers, Ed Kievit, Sylvia Westenborg, Peter van der Veen, Jan Piket, Stefan Meijer, Rosanne de Vries, Marita Goudsblom, Ab Hazekmap, Mandy Braat, Ahn Le, Ingeborg Romeijnders, Jan Ros, Michiel van Ulden en Mirella Theunis.

‘t Atelier

‘t Atelier is een professionele werkplaats waar mensen met artistieke aanleg de ruimte krijgen om te werken en zich te ontplooien.

De begeleiding is gericht op de individuele ontwikkeling van de deelnemers. Er wordt vanuit de eigen interesse en in eigen tempo gewerkt. Tijdens het wordingsproces wordt het werk besproken met de maker of als dat nodig is uitleg gegeven.

Waar de één zelfstandig aan het werk gaat, heeft een ander wat meer stimulans en begeleiding nodig. Bijvoorbeeld door het aanreiken van een onderwerp of materiaal of  door het aanleren van nieuwe technieken.

 ‘t Atelier biedt  een werkplek aan mensen die een duidelijke  wens hebben om beeldend bezig te zijn. Maar biedt ook een stageplek aan diegenen die tekenen en schilderen wel leuk vinden maar nog niet een uitgesproken keus kunnen maken. De deelnemer kan ontdekken wat hij leuk vindt en waar hij goed in is.

De opzet van het Atelier is om de werken die gemaakt worden aan anderen te laten zien. Want uiteindelijk geeft het een goed gevoel om te horen dat iemand je werk wilt lenen of kopen. Dat is erkenning van je werk, van wat je doet en wie je bent.

Wij nodigen u allen uit een kijkje te komen nemen en u te laten inspireren door deze fantastische kunstenaars. Zie ook: www.atelier.st-er.nl

U bent van harte welkom in Artotheek Heerhugowaard, Parelhof 1b in Heerhugowaard (in het gemeentehuis). Voor openingstijden, zie www.artotheekheerhugowaard.nl/openingstijden

 

 Atelier          Ed_Kievit_S    Bannerdevonderwinkel

 

{gallery}atelier{/gallery}