Expositie Rob Daniels 2016 nov

Expositie in Kunstkerk Heerhugowaard: 25 november t/m 3 december

Rob DanielsRD 7 onder

Rob is schilder en graficus.
Na de dagopleiding aan de Gerrit Rietveld Academie met docenten als Herman Gordijn, Henk Huig, Piet Zimmerman en Piet Klaasse, heeft Rob Daniëls zich geuit in realistisch werk, portretten en landschappen. Hij hanteert de traditionele klassieke technieken, tot en met een meer impressionistische stijl.

Naast schilderen in olieverf, is tekenen een belangrijk onderdeel van zijn oeuvre, werken naar de waarneming. Daarnaast ook vrijer werk met een persoonlijke poëtische symboliek, waarin o.a. jonge vrouwen met een strik in het haar en de wolf regelmatig terug te vinden zijn.

Vanaf vrijdag 25 november t/m zaterdag 3 december is er een presentatie van pentekeningen, gemengde technieken en olieverven te zien in de Kunstkerk in Heerhugowaard. De kunstenaar is ter plekke aanwezig op 25, 26 en 27 november om indien wenselijk het een en ander tot te lichten.
Website Rob Daniëls: www.exto.nl

U bent van harte welkom in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Voor openingstijden zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden

RD 5 vis