COR SCHOEMAKER (1946)

Cor heeft 30 jaar als freelance etaleur-grafisch ontwerper o.a. vormgegeven aan stands in binnen- en buitenland. Hij is vormgever van tentoonstellingen o.a. bij het Zijper museum te Schagerbrug en museumboerderij Vreeburg in Schagen. Daarnaast is hij al jaren docent tekenen en schilderen bij “Atelier 6” te Heerhugowaard. Ook ontwikkelde hij een eigen lesmethode voor cursisten. Zijn brede belangstelling voor vele kunstvormen is in zijn schilderijen ook terug te vinden.

Cor zal op zaterdag 27 en zondag 28 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur in de Kunstkerk aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

Cor Schoemaker Krabbe S  Cor Schoemaker Structuur ruimte S 

Cor exposeert meestal in combinatie met exposanten, o.a.:
Koogerkerk Zuid-Scharwoude, Telegraafgebouw Amsterdam, E.C.N. Petten, Dorpshuis Bergen, Gemeentehuis Zijpe te Schagerbrug en in Schagen (diverse solo exposities Scagon theater). Tevens exposeerde Cor in zijn eigen atelier "De Achterstolp" in Sint Maartensbrug.
Ook neemt hij al diverse jaren deel aan de “Grote Sloot Beeldenroute” in Zijpe (diverse jaren).

 

Cor Schoemaker van Tom Harris jr 1379x1607 S

Behalve teken- en schilderlessen geven bij Atelier 6 in Heerhugowaard, is Cor de laatste tijd ook veel met video- en muziekbewerking bezig.
Kijk voor een videobewerking van Cor op: https://youtu.be/76QsJk2k52s

 Cor map S