Expositie Anka van der Hoeven en Cathy Minnebo 2016 okt

Expositie in Kunstkerk Heerhugowaard: 28 oktober t/m 5 november

Cathy MinneboCathy

Cathy is in 1960 geboren in Amsterdam. In het dagelijks leven is zij ambulant psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ-NHN. Fotograferen is haar grote passie. Zij heeft haar fototoestel altijd bij zich, zodat ze, als ze iets ziet wat ze mooi, ontroerend of interessant vindt, dat direct vast kan leggen.

Cathy: "Ik fotografeer het liefst in de natuur, maar ik word ook geïnspireerd door architectuur en oude, halfvergane gebouwen of voorwerpen. Ik bewerk mijn foto's zo min mogelijk, hooguit wat bijsnijden, de kleuren verbeteren of zwart-wit maken, als ik daarmee de foto mooier kan laten uitkomen."

Haar foto's zijn te koop. Zij werkt met een oplage van maximaal 5, zodat haar foto's uniek blijven. De foto's kunnen besteld worden op het door u gewenste materiaal en in de gewenste afmeting. Cathy signeert de afdruk aan de achterkant, om echtheid te garanderen.
Tevens heeft Cathy, samen met partner Anka van der Hoeven, een home galerie: Anka Cathy Art. Zie ook: www.cathyminnebofotografie.nl

2014 08 03 14.04.37 kopie  Tiengemeten verkleind  2015 01 02 13.23.59 kopie

Werk van Cathy Minnebo

 

Anka van der Hoeven

Anka

Anka is gepensioneerd psychiatrisch verpleegkundige. Zij heeft zichzelf ontwikkeld in het digitale tekenen. Zij tekent voornamelijk vrouwen tijdens verschillende dagelijkse activiteiten.
Haar tekeningen krijgen vorm door haar gevoel te volgen en lijnen weg te halen en weer opnieuw te zetten, zodat er een vorm ontstaat waarmee Anka zich verbonden voelt.

Anka: "Via o.a. facebook en mijn website kom ik in contact met veel kunstenaars en andere geïnteresseerden over de hele wereld die mijn werk volgen. Ik word door deze contacten gemotiveerd en geïnspireerd en blijf mij mede daardoor verder ontwikkelen.
Ik heb meerdere malen geëxposeerd met mijn werk en gepubliceerd." Zie ook: www.ankavanderhoeven.nl

Lady in red Home  Oma

Werk van Anka van der Hoeven
 

U bent van harte welkom in Kunstkerk Heerhugowaard, Stationsweg 53 in Heerhugowaard. Voor openingstijden zie: www.kunstkerkheerhugowaard.nl/openingstijden