De expositiecommissie van de Kunstkerk zorgt er geregeld voor dat er weer andere kunst op de “bokken” staat. Er mogen dan zo’n 1400 kunstwerken in stock staan er zijn er altijd ongeveer 400 uitgeleend. Bovendien worden er ook veel werken verkocht. Omdat de Kunstkerk een maandelijks abonnement hanteert waarbij 40 % wordt gespaard, is het mogelijk de kunst eerst thuis aan de muur te hangen en dan pas te beslissen of dit is wat u wilt.

Er zijn verrassende doeken aangekocht van Roy Valentijn (exposeerde in september 2019).
Zo ook Susan Paulissen, geen onbekende van de Kunstkerk. Haar impressionistische stillevens en sfeervolle huizen omringd door mysterieuze tuinen. Vrolijke landschappen van Leon Zanella van de Provence met zijn lila bloemen en blauwe bomen.
En dan zijn er dit keer ook een paar schilderijen van een onbekende schilder. Hoe bijzonder is het om niet te weten naar wiens gedachten en emoties we kijken.

De sieraden zijn ook zeker de moeite waard. Een nieuwe stijl in aparte kleuren.

Voor liefhebbers van antieke tassen is het zeker een aanrader om even langs te komen in de Kunstkerk. Vanaf 22 november is een keur aan oude tassen te bekijken uit particulier bezit.

IMG 20191113 141703