Kunstkerk 23 maart 2016 005Voordelig kunst lenen

Etsen, litho’s en lino’s, fraaie schilderijen in olie- en acrylverf, houtsneden, foto’s, tekeningen, aquarellen en uiteraard plastieken. Een fraaie collectie van ruim 1300 kunstwerken staat voor u klaar om uitgeleend te worden. Voor elke smaak is er wel een keus.

Net als een boek bij de bibliotheek kunt u bij de Kunstkerk heel voordelig een kunstwerk lenen. Dat kan al vanaf € 10,- per maand. U kunt het werk een half jaar lenen en ook een half jaar verlengen. Tussentijds ruilen kan altijd. Wanneer u maar wilt.

Wilt u abonnee worden? U kunt zich hier inschrijven.

Reserveren, verlengen of bezorgen

Vindt u een werk mooi, maar het is op dat moment uitgeleend? Geen nood, we reserveren het voor u.
U kunt de uitleentermijn van uw geleende werk ook verlengen, indien het werk niet door een andere lener gereserveerd is.
Het werk kan ook (tegen vergoeding) bij u t
huis bezorgd worden.

Lenen (en sparen tegelijk)

U leent niet alleen een kunstwerk, maar spaart bovendien ook nog eens. Van uw abonnement wordt iedere maand 40% gereserveerd als spaartegoed. Zo bouwt u ongemerkt een spaarpotje op, waaruit u na verloop van tijd een kunstwerk kunt aankopen bij de Kunstkerk. U kunt ook kiezen voor een abonnement zonder spaartegoed. 

Kopen

Ook niet- abonnees kunnen kunstwerken kopen. De Kunstkerk heeft naast de kunstcollectie originele cadeauartikelen, sieraden, keramiek, glaskunst, kunstkaarten… Kortom, keus genoeg. Per mail kunt u ook aangeven welk werk u wilt kopen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
U kunt voor het kopen van kunst ook gebruik maken van de kunstkoopregeling. Een pin-automaat is aanwezig.

Kunst op de werkplek

Kunst op de werkplek kan een positieve invloed hebben op het wel en wee van de medewerkers. Een aantal bedrijven heeft kunst zelfs tot het bedrijfsimago gemaakt. Hoe men kunst ook inzet, in alle gevallen draagt het bij tot een inspirerende omgeving. Dat moet iedere ondernemer toch aanspreken.

Samenwerking met KopGroep Bibliotheken Tuitjenhorn en Texel!
Tuitjenhorn  Texel

Tuitjenhorn                                                     Texel

De bibliotheek in Tuitjenhorn en op Texel en Kunstkerk Heerhugowaard zijn een samenwerking aangegaan om mensen in aanraking te brengen met het lenen (of kopen) van kunst.

Hoe werkt het?
Indien u abonnee wordt bij de Kunstkerk kunt u uit de collectie in de bibliotheek kiezen of via internet uw bestelling opgeven. De bibliotheek en de Kunstkerk zorgen ervoor dat het schilderij of beeld in bibliotheek Tuitjenhorn of Texel opgehaald kan worden. Inleveren doet u ook bij de bibliotheek.
Natuurlijk kunt u ook in de Kunstkerk zelf een kijkje nemen en kunstwerken uitzoeken.

Actie:
Leden van KopGroep Bibliotheken lenen de eerste drie maanden gratis bij de Kunstkerk!
U kunt zich opgeven via de website of in de bibliotheek.

Kunst Cadeaubon

Kunstbon 10 euro KK a

Wilt u iemand een kunstwerk cadeau doen, maar u kent niet precies de smaak van de gelukkige?
Dan biedt de Kunst Cadeaubon een ideale oplossing. U kunt ieder gewenst bedrag kiezen (afgerond naar 5 of 10 Euro).

 

Klik hier voor de Algemene Uitleenvoorwaarden